Najnovšie recenzie zo sekcie Anabolizéry a NO doplnky
- Produkt pridá na vitalite
Kvalitný produkt
Po týždni užívania odporúčam.Chuť ovocný punč je fantastická,od kedy to užívam,nepotrebujem kávu.Každé ráno sa teším ako niekto na kávu a ran̈ajky.
Ja na tento nápoj.Naštartuje a dodá energiu na niekoľko hodín a skvelo a osviežujúco chutí.
Do fitka chodím pravidelne,či spáli tuky,uvidím po 2 mesiacoch.
Dám vám vedieť.
Vhodné pre začiatočníkov.Skvelá chuť,dobrá cena.
Produkt odporúčam.
- Rychle dodanie
- Lacný produkt
Velmi kvalitný a komplexný gainer.
Vstrebavaténost top. Podiel nut.hodnot na 100g top. Velke plus obsah kreatinu a iných látok. Či už pre profesionála alebo laika pre podporu naberana vahy uplne super vec.
Ja ho užívam nejakych 1x denne 70g pred spanim tak ma na počet porcii ani nevyšiel draho.
- má na mňa opačný efekt
Nebral by som to nejako vážne keďže mne pôsobia opačne všetky LH, TST boostre.
- dobrá cena
- dostatočné balenie
U mňa žiaden tribulus nepôsobí pozitívne, má to opačný efekt. Takže ťažko objektívne hodnotiť.
- Naozaj funguje
- V ponúkanaj cene vyššia kvalita produktu (.t. j. obsahu účinnej látky)
Kvalita produktu vyššia, ako u konurencie
- Najlepsi na TRHU, minimálne v celej Europe
Agrezz užívam už 24 mesiacov a je to absolútna TOPKA!, píše stále rovnako, podrží má stále rovnako, absolútne som nepocitil nejaké zmeny toho, že sa znižuje účinnosť, od začiatku davam celé balenie a je neskutočne vyborne namiešané! Nestane sa to že date jeden a pól odmerky ako u inej pumpy, je to zarobene presne tak, ako má a FUNGUJE NEUVERITEĽNE!
Spokojna
- robí presne čo má
- pri množstve 1/2 čajovej lyžičky nie je vôbec horkasté ako som mal dávnejšie od iného výrobcu
- regenerácia a s ňou súvisiace opätovné opakovania pri rovnakej váhe , sila ide časom hore ale treba byť trpezlivý a dobrať celé 400g balenie
Spokojnosť
- chutné
- chutné
- Predošlé skúsenosti super. Nadmieru spokojný tento jeden konkrétny je asi len vadný kus
- Pravdepodobne som dostal zle skladovaný kus.
Prišlo mi asi navlhnuté vnútri to ani nebol prášok ale hmota ktorá bola v jednom kuse a trieštila sa na časti "kamene" ktoré sa zle rozpúšťajú.
- Pomer cena/ "výkon"
Malá krabička
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »